Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filtrera efter kategorier

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
Filtrera efter kategorier

Plastfickor med tryck

Stärk företagets varumärke med tryck på plastfickor

Plastfickor med tryck av ditt varumärke som syns på olika typer av plastprodukter. Vi trycker företagslogotyp på  plastfickor, plastfodral, plastmappar, plastomslag och plastpärmar mm. Kontakta oss så hjälper vi till med tryck på våra standardprodukter eller en specialtillverkad produkt. Nedan är några av de tryckmetoder vi använder oss av.

Klichétryck (Varmprägling)

Varmpräglingstryck används vid 1-färgstryck. Vid vissa fall även 2-färgstryck och vid enklare tryck som namn eller företagsloggor. Med varmprägling kan man trycka de flesta färger och även så kallad “blindprägling”. Klichétryck används exempelvis för tryck på aktmappar.

Screentryck

Screentryck används då fler färger än en (1) färg skall tryckas. Som exempelvis tryck på korthållare och även aktmappar.

Flexografitryck

Med flexografitryck trycker vi upp till 6 färger med mycket hög kvalité. Våra klichéleverantörer ligger i framkant med den senaste tekniken. Tryckfärgen som är en mycket viktig del i tryckprocessen är speciellt anpassad till tryckmetoden. I samarbete med dessa leverantörer, ser vi till att de tryck våra kunder beställt överensstämmer med förväntningarna. Vi arbetar med Pantone Matching  System (PMS) för att alltid erhålla rätt färgnyans. Flexograftryck används för tryck på exempelvis bärkassar, se exempel.

Kontakta oss för offert eller frågor gällande plastfickor med tryck:
E-post: info@sidewalk.se
Telefon: 08-6620543

Kundvagn0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla